Over FixJobs

Even voorstellen

Wie ben ik?

Aangenaam ik ben Jeffry Jansen en ik help mensen bij het vinden van hun nieuwe baan. 

Waarom?

Missie

Bij FixJobs is het onze missie om werkzoekende te helpen aan een geschikte baan. Dit doen wij op een persoonlijke en duidelijke wijze. Wij proberen de juiste match te vinden tussen de kandidaat en een opdrachtgever, zodat zij een langdurige relatie met elkaar kunnen aangaan.

Waarvoor?

Visie

Onze visie is dat wij met onze belangrijkste pijlers, eerlijk, persoonlijk en helder, iedere keer het verschil horen te maken. Geen praatjes maar gewoon duidelijkheid. Daar heb je als werkzoekende of als opdrachtgever het meeste aan. Zeeuwse nuchterheid noemen wij dat. Doe maar gewoon.

Hoe?

Doel

Ons doel is om iedere keer weer een juiste match te maken tussen werkzoekende en opdrachtgevers. Dat beide partijen blij zijn met de match die gemaakt is, want wanneer iedereen gelukkig is, zijn wij dat ook.

flag_mockup_sachanati.com copy

We zijn er voor jou

Veel gestelde vragen

Ziekmelden doe je gelijk . Doe dit dan bij ons maar ook bij de opdrachtgever. Je kan dit via whatsapp of telefonisch bij ons doen. Vraag aan je opdrachtgever wat bij hen de mogelijkheden zijn voor het ziekmelden.

Nee, vakantiedagen mag je alleen uit laten betalen als er sprake is van een niet gewerkte dag. Als je in een week bijvoorbeeld drie dagen werkt, mag je twee vrije dagen uit laten betalen. Ook wanneer je parttime werkt kun je tot vijf dagen in de week vakantiedagen opnemen. Als je de hele week hebt gewerkt, kun je dus geen vakantiedagen uit laten betalen.

Na het op tijd indienen van jouw uren van de vorige week(voor dinsdag 12:00 uur) staat op woensdag jouw salaris op jouw rekening. Ben je te laat met het indienen van jouw goedgekeurde uren? Niet getreurd op vrijdag hebben wij een nieuwe betaalronde.

Doorbetaalde vakantiedagen bouw je op; ieder gewerkt uur wordt er een bedrag voor je gereserveerd. Werk je gedurende het hele jaar door 40 uur in de week, dan heb je op jaarbasis recht op 25 vakantiedagen. Als je minder werkt, heb je recht op een evenredig deel aan vakantiedagen. Omdat vakantiekrachten korter werken, hebben ze recht op een evenredig deel van het wettelijk minimumaantal van 20 vakantiedagen per jaar.

Vakantiebijslag is hetzelfde als vakantiegeld. De vakantiebijslag is 8,33% van je brutoloon en wordt wekelijks gereserveerd. Je vakantiebijslag wordt ieder jaar in juni automatisch uitgekeerd. Tussentijds kun je vakantiebijslag niet uit laten betalen. Ook vakantiekrachten bouwen vakantiebijslag op!

Interesse?

Neem contact op