Wie zijn wij

Bij FixJobs helpen we mensen en bedrijven om elkaar te vinden. We zijn in 2021 gestart en sindsdien maken we het makkelijker voor gemotiveerde mensen om passende bedrijven te vinden die goed talent zoeken. We hebben een ervaren team dat gespecialiseerd is in het vinden van de juiste banen voor mensen, door diensten zoals recruitment, uitzenden en het promoten van vacatures aan te bieden. Ons doel is niet alleen om mensen aan een baan te helpen, maar om ze een carrière te bieden waarin ze kunnen groeien en tevreden kunnen zijn, en we helpen bedrijven om sterke teams te bouwen met gekwalificeerde professionals.

Onze missie

Onze missie is het bevorderen van een bloeiende arbeidsmarkt door het creëren van win-win relaties tussen werkgevers en werknemers. We geloven in het belang van het vinden van de juiste fit, zowel voor de bedrijfscultuur als voor de professionele ambities van elke individu.

Maak kennis met het FixJobs Team!

Wij zijn een groep gepassioneerde professionals die jou helpen de perfecte baan te vinden.

Jeffry Jansen

Jeffry is de oprichter en eigenaar van FixJobs. Met een visie om werkzoekenden en werkgevers op een unieke manier samen te brengen, leidt hij het bedrijf met passie en toewijding om de beste service en resultaten te leveren.

Jeffrey de kooning

Met een schat aan ervaring als Salesmanager heeft Jeffrey ontdekt dat de sleutel tot succes ligt in oprechte, duurzame relaties. Bij FixJobs combineert hij deze inzichten met een frisse, no-nonsense benadering. Het motto “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” drijft hem in het dagelijkse werk. Hij is gepassioneerd over het bouwen van bruggen tussen mensen en mogelijkheden, altijd met een open en eerlijke houding.

Bedrijven waar wij graag mee samenwerken

Uw ideale baan of kandidaat is slechts een klik verwijderd."